Διαχρονικά πάνελ θυρών από παραδοσιακά πρεσαριστά, σύγχρονα κλασικά, μοντέρνα Inox και η νέα σειρά EISSODOS suite διατίθενται σε αμέτρητες επιλογές και προσφέρουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα με έμφαση στη ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Τα πάνελ της ALUMINCO κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, από φύλλα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, πάχους 1.2 mm και 1.4 mm, με διακοσμητικά μέρη από χυτό αλουμίνιο, επιτυγχάνοντας μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Συνδυάζουν τον άριστο τρόπο κατασκευής και τον ευέλικτο σχεδιασμό με τα πλέον σύγχρονα υλικά, όπως χυτό γυαλί (fussed glazing) με ανοξείδωτο μέταλλο (inox) και αλουμίνιο, χρωματιστά γυαλιά, τεχνοτροπίες vitro και καϊτιών σε χρωματισμούς χρυσό, inox και λευκό. Διατίθενται σε πολλά πρωτοποριακά σχέδια και χρωματισμούς, καθώς και σε πολλές αποχρώσεις απομίμησης ξύλου πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες εξατομίκευσης ώστε να υπερκαλύπτουν όλες τις αισθητικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις. Με τις ανάγκες του τελικού χρήστη να μεταβάλλονται συνεχώς, τα πάνελ αλουμινίου της ALUMINCO ισορροπούν τις διαθέσεις, ξεχωρίζοντας για την μοναδική διαχρονικότητα τους.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

  • Τα πάνελ αλουμινίου προσφέρονται σε πολλαπλές σχεδιαστικές προτάσεις και σε ένα ευρύ φάσμα από υλικά και χρώματα που διεγείρουν την προσοχή.
  • Όλες οι σειρές κατασκευάζονται από φύλλα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, προκειμένου να διατηρείται η ανθεκτικότητα και η αντοχή τους στο χρόνο.
  • Οι υψηλές τεχνικές επιδόσεις στα πάνελ αλουμινίου της ALUMINCO, επιτυγχάνονται με την χρήση του πρωτοποριακού υλικού HDS Ultra Plus, όπου χάρη στην εξαιρετική του συμπεριφορά προσφέρει αυξημένη μείωση του θορύβου, συνδυάζοντας εξίσου την ποιότητα με την ασυναγώνιστη λειτουργικότητα.

  • Τα πάνελ διατίθενται σε πληθώρα διαστάσεων αλλά προσφέρουν και τη δυνατότητα να κοπούν στις επιθυμητές διαστάσεις.

Επικοινωνήστε για προσφορά

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και σύντομα θα σας καλέσουμε για την προσφορά σας!

Δείτε και κατεβάστε τους
καταλόγους για το προϊόν