Χρήση: Κατάλληλο για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Λειτουργία: Xειροκίνητη λειτουργία. Δύο κινητά φύλλα τα οποία σύρονται, αφήνοντας ακάλυπτο το κεντρικό τμήμα του ανοίγματος.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους δέκα χιλιοστών, διακριτικά προφίλ αλουμινίου, χειροκίνητη λειτουργία με τον υαλοπίνακα να λειτουργεί ως αντίβαρο.

Περιγραφή

Το ηλεκτροκίνητο ανασυρόμενο γυάλινο παράθυρο RW80e αποτελείται από ένα κινητό πλαίσιο και ένα ή δύο σταθερά. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το κινητό πλαίσιο σύρεται και αποθηκεύεται πίσω από το σταθερό. Ιδανικό για προσόψεις καταστημάτων, λειτουργεί γρήγορα και εύκολα, προστατεύει το χώρο από τη ζέστη ή τον κρύο, τον αέρα και το θόρυβο. Προσαρμοζόμενο στις ακριβείς ανάγκες κάθε έργου, ο σχεδιασμός του μεγιστοποιεί την γυάλινη επιφάνεια χωρίς να χρησιμοποιεί πλαίσιο. Η κίνηση επιτυγχάνεται με τη χρήση ηλεκτρικού μοτέρ το οποίο βρίσκεται σε κουτί αλουμινίου στο άνω μέρος της κατασκευής.

Χρήση & Εφαρμογές

Μεγάλο εύρος εφαρμογών, είτε σε επαγγελματικούς χώρους, είτε σε κατοικίες. Ιδανικό για το περιμετρικό κλείσιμο περιβάλλοντα χώρου εστίασης ή βεράντας. Κατά το άνοιγμα – εάν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται κάτω – δημιουργεί ένα γυάλινο στηθαίο. Αντίστοιχα, εάν το σταθερό βρίσκεται στο πάνω μέρος, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε πάγκο.

Πλεονεκτήματα

  • Έξυπνη επιλογή υλικών: Υλικά υψηλής αντοχής – αλουμίνιο και γυαλί – που αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και προσφέρουν απόλυτη στεγανότητα και προστασία του χώρου

  • Σχεδιαστική ευελιξία: Ποικιλία τρόπων διαρύθμισης των πάνελ: είτε ένα σταθερό πλαίσιο (στο πάνω ή στο κάτω μέρος) και ένα κινητό, είτε δύο σταθερά και ένα κινητό.

  • Μίνιμαλ αισθητική: Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια.

Δείτε και κατεβάστε τους
καταλόγους για το προϊόν