Χρήση: Σε χώρους με σχετικά αυξημένες απαιτήσεις θερμομόνωσης και ιδιαίτερα για μεγάλα ανοίγματα.

Λειτουργία: Ηλεκτροκίνητη λειτουργία με τη χρήση κυλινδρικού μοτέρ. Τα κινητά φύλλα σύρονται – είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω – και παρκάρουν πίσω από το σταθερό πλαίσιο.

Χαρακτηριστικά: Διπλοί, structural υαλοπίνακες, θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου.

Περιγραφή

Ανασυρόμενο γυάλινο σύστημα με θερμοδιακοπτόμενα προφίλ αλουμινίου, ώστε να προσφέρει απόλυτη προστασία από το κρύο ή τη ζέστη. Κατασκευάζεται με διπλούς structural υαλοπίνακες που του χαρίζουν απόλυτα λεία επιφάνεια της εξωτερικής όψης. Αποτελείται από τρία (ή δύο) πλαίσια, το ένα εκ των οποίων παραμένει σταθερό, ενώ τα άλλα δύο σύρονται ταυτόχρονα, αφήνοντας ακάλυπτα τα δύο τρίτα του συνολικού ανοίγματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου μας μπορούμε να επιλέξουμε εάν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται κάτω – δημιουργώντας ένα γυάλινο στηθαίο κατά το άνοιγμα – ή εάν θα βρίσκεται επάνω, δημιουργώντας μια γυάλινη πόρτα εισόδου (προτείνεται για καταστήματα). Στην περίπτωση που το σταθερό πλαίσιο βρίσκεται επάνω, όταν το σύστημα ανοίγει, ασφαλίζει με ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές ώστε να επιτυγχάνεται με απόλυτη ασφάλεια η διέλευση του κόσμου από κάτω. Η κίνηση επιτυγχάνεται με τη χρήση ηλεκτρικού κυλινδρικού μοτέρ. Οι διαστάσεις εξαρτώνται από τις απαιτήσεις της εγκατάστασης, με μέγιστες προτεινόμενες τιμές τα πέντε μέτρα ύψος και τέσσερα μέτρα πλάτος.

Χρήση & Εφαρμογές

Πλήθος εφαρμογών, τόσο σε καταστήματα όσο και σε κατοικίες. Ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα. Προτείνεται σε περιπτώσεις που απαιτείται προστασία από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Εάν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται κάτω δημιουργεί ένα γυάλινο στηθαίο κατά το άνοιγμα , ενώ εάν θα βρίσκεται επάνω, δημιουργεί μια γυάλινη πόρτα εισόδου.

Πλεονεκτήματα

  • Εξοικονόμηση χώρου: Καθώς το σύστημα ανοίγει, τα κινητά φύλλα μετακινούνται πίσω από το σταθερό φύλλο έτσι ώστε να μην απαιτείται επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.

  • Εύκολη λειτουργία: Είτε ασύρματος, είτε ενσύρματος χειρισμός ώστε να ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Υψηλή αισθητική: Μοντέρνος και μίνιμαλ σχεδιασμός που ταιριάζει σε κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική κατασκευή. Με τη χρήση structural υαλοπινάκων μεγιστοποιούμε την επιφάνεια του γυαλιού προσφέροντας απόλυτα λεία επιφάνεια της εξωτερικής όψης.

  • Βιοκλιματικός σχεδιασμός: Όπως και τα άλλα προϊόντα της Salinox, το RW100Τ κατασκευάζεται – κατόπιν παραγγελίας – στις ακριβείς διαστάσεις του εκάστοτε οικοδομικού ανοίγματος. Ταυτόχρονα παρέχει ποικιλία επιλογών διαρρύθμισης των πάνελ.

  • Σχεδιαστική ευελιξία: Διπλοί, ενεργειακοί και structural υαλοπίνακες που προστατεύουν από το κρύο, τη ζέστη και τον ήλιο. Τα προφίλ αλουμινίου συνδέονται με λωρίδες πολυαμιδίων (υλικό με χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας), ώστε να εμποδίζει τη μεταφορά της θερμότητας.

Δείτε και κατεβάστε τους
καταλόγους για το προϊόν