Χρήση: Κατάλληλο για το κλείσιμο οικοδομικού ανοίγματος σε περιπτώσεις που απαιτείται εξοικονόμηση χώρου.

Λειτουργία: Ηλεκτροκίνητη λειτουργία (ασύρματη ή ενσύρματη). Τα δύο κινητά φύλλα σύρονται – είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω – και παρκάρουν πίσω από το σταθερό πλαίσιο.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους δέκα χιλιοστών, διακριτικά προφίλ αλουμινίου, ηλεκτρικό μοτέρ.

Περιγραφή

To γυάλινο ανασυρόμενο – τηλεσκοπικό παράθυρο RW60 προσφέρει μέγιστη εργονομία και αψεγάδιαστη αισθητική, δίνοντας μια έξυπνη λύση σε διάφορες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Αποτελείται από τρία γυάλινα πλαίσια, τα δύο εκ των οποίων σύρονται και παρκάρουν μπροστά από το σταθερό. Λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο βρίσκεται μέσα σε κουτί αλουμινίου στο πάνω ή στο κάτω μέρος του συστήματος. Όταν ο σταθερός υαλοπίνακας βρίσκεται στο κάτω μέρος του συστήματος, κατά το άνοιγμα τα δύο κινητά φύλλα σύρονται προς τα κάτω και δημιουργείται γυάλινο στηθαίο. Όταν επιλέγουμε να τοποθετήσουμε το σταθερό υαλοπίνακα στο πάνω μέρος, χρησιμοποιούμε ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές για να κερδίσουμε απόλυτη ασφάλεια. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία καθώς οι διαστάσεις του προσαρμόζονται ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις, με μέγιστες τιμές τα τρία μέτρα στο πλάτος και τα πέντε μέτρα στο ύψος (όριο συνολικής επιφάνειας τα δέκα τετραγωνικά μέτρα). Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλείας, πάχους δέκα χιλιοστών, ενώ τα προφίλ αλουμινίου ανοδιώνονται και χρωματίζονται με ηλεκτροστατικές βαφές διαθέσιμες σε μια ανεξάντλητη γκάμα.

Χρήση & Εφαρμογές

Πληθώρα εφαρμογών, τόσο σε επαγγελματικούς χώρους (π.χ. χώρους εστίασης) όσο και σε κατοικίες. Ιδανικό για το περιμετρικό κλείσιμο καταστήματος ή και αυλής κατοικιών. Κατά το άνοιγμα -εάν το σταθερό πλαίσιο βρίσκεται κάτω -τα κινητά φύλλα σύρονται προς τα κάτω δημιουργώντας ένα γυάλινο στηθαίο. Αντίστοιχα, εάν το σταθερό βρίσκεται στο πάνω μέρος, το σύστημα λειτουργεί ως παράθυρο και μπορεί να δώσει μια εξαιρετική λύση, ιδιαίτερα εάν τοποθετηθεί μπροστά από πάγκο ή πάσο (π.χ. σε καφετέρια ή ως διαχωριστικό μεταξύ κουζίνας και καθιστικού).

Πλεονεκτήματα

  • Εξοικονόμηση χώρου: Καθώς το σύστημα ανοίγει, τα κινητά φύλλα σύρονται πίσω από το σταθερό φύλλο έτσι ώστε να μην απαιτείται επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.

  • Εύκολη λειτουργία: Είτε ασύρματος, είτε ενσύρματος χειρισμός ώστε να ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Μίνιμαλ αισθητική: Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια. Λεπτή κολώνα αλουμινίου.

  • Σχεδιαστική ευελιξία: Όπως και τα άλλα προϊόντα της Salinox, το RW60 κατασκευάζεται στις διαστάσεις του εκάστοτε οικοδομικού ανοίγματος. Ταυτόχρονα παρέχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός ή δύο κινητών φύλλων, καθώς και της φοράς κίνησης.

Δείτε και κατεβάστε τους
καταλόγους για το προϊόν