Χρήση: Ιδανικό για την κάλυψη οικοδομικού ανοίγματος με γυαλί, σε περιπτώσεις που είναι επιθυμητή η εξοικονόμηση χώρου, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον χώρο πάρκινγκ.

Λειτουργία: Xειροκίνητη λειτουργία. Ένα κινητό φύλλο το οποίο σύρεται – είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω – και παρκάρει πίσω από το σταθερό πλαίσιο.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους δέκα χιλιοστών, διακριτικά προφίλ αλουμινίου, χειροκίνητη λειτουργία με αντίβαρο εντός των οδηγών.

Η Salinox προτείνει ένα πρωτοποριακό σύστημα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου design στον χώρο των κατασκευών. Το ανασυρόμενο γυάλινο παράθυρο RW80m προσφέρει μέγιστη λειτουργικότητα και εργονομία, συνδυάζοντας λείες επιφάνειες και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Αποτελείται από ένα κινητό πλαίσιο και ένα ή δύο σταθερά. Κατά τη λειτουργία του συστήματος το κινητό πλαίσιο σύρεται και αποθηκεύεται πίσω από το σταθερό, παρακάμπτοντας έτσι την ανάγκη επιπλέον αποθηκευτικού χώρου. Ιδανικό για προσόψεις καταστημάτων, λειτουργεί γρήγορα και εύκολα, προστατεύει το χώρο από τη ζέστη ή τον κρύο, τον αέρα και το θόρυβο. Προσαρμοζόμενο στις ακριβείς ανάγκες κάθε έργου ξεχωριστά, ο σχεδιασμός του μεγιστοποιεί την γυάλινη επιφάνεια χωρίς να χρησιμοποιεί πλαίσιο. Η κίνηση επιτυγχάνεται χειροκίνητα, με αντίβαρα εσωτερικά των οδηγών και συρματόσχοινα.

Χρήση & Εφαρμογές

Μεγάλο πλήθος εφαρμογών, τόσο σε επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια, καφετέριες, καντίνες) όσο και σε κατοικίες. Ιδανικό για το περιμετρικό κλείσιμο περιβάλλοντα χώρου καταστήματος ή και αυλής κατοικιών. Κατά το άνοιγμα – εάν το σταθερό πλαίσιο θα βρίσκεται κάτω – δημιουργεί ένα γυάλινο στηθαίο. Αντίστοιχα, εάν το σταθερό βρίσκεται στο πάνω μέρος, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε πάγκο (πχ. σε χώρο εστίασης ή ως διαχωριστικό μεταξύ κουζίνας και καθιστικού).

Πλεονεκτήματα

  • Έξυπνη επιλογή υλικών: Υλικά υψηλής αντοχής – αλουμίνιο και γυαλί – που αντέχουν στην πάροδο του χρόνου και προσφέρουν απόλυτη στεγανότητα και προστασία του χώρου

  • Σχεδιαστική ευελιξία: Ποικιλία τρόπων διαρύθμισης των πάνελ: είτε ένα σταθερό πλαίσιο (στο πάνω ή στο κάτω μέρος) και ένα κινητό, είτε δύο σταθερά και ένα κινητό.

  • Μίνιμαλ αισθητική: Απλό και μοντέρνο design που μεγιστοποιεί τη γυάλινη επιφάνεια.

Δείτε και κατεβάστε τους
καταλόγους για το προϊόν