Χρήση: Κατάλληλο για το κλείσιμο μεγάλου οικοδομικού ανοίγματος με τζάμι.

Λειτουργία: Ηλεκτρική (ασύρματη ή ενσύρματη). Τα δύο κινητά φύλλα είτε κατεβαίνουν είτε ανεβαίνουν και κρύβονται πίσω από το σταθερό. Σε περίπτωση που έχει ένα σταθερό και ένα κινητό φύλλο η λειτουργία μπορεί να γίνει και χειροκίνητη.

Χαρακτηριστικά: Κρύσταλλα μονά ή διπλά, ηλεκτρικό μοτέρ, βούρτσες, λάστιχα, αλυσίδα, αντίβαρα.

Περιγραφή

Το γυάλινο τηλεσκοπικό παράθυρο RW90 αποτελείται από ένα ή δύο κινητά πλαίσια τα οποία σύρονται και αποθηκεύονται πίσω από το σταθερό. Στην περίπτωση που οι κινητοί υαλοπίνακες είναι δύο το σύστημα λειτουργεί χειροκίνητα, ενώ στην περίπτωση που κινούμε μόνο έναν υαλοπίνακα δύναται να λειτουργήσει και χειροκίνητα. Το σύστημα συνδυάζει τη μηχανική λειτουργία αντίβαρου με ηλεκτροκίνητο μηχανισμό. Ο σταθερός υαλοπίνακας μπορεί να βρίσκεται είτε πάνω είτε κάτω, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου μας. Στην περίπτωση που το σταθερό βρίσκεται στο επάνω μέρος της κατασκευής χρησιμοποιούνται ηλεκτροπίροι ασφάλισης και η λειτουργία είναι αποκλειστικά ενσύρματη. Οι υαλοπίνακες είναι πλαισιωμένοι και μπορεί να είναι είτε μονοί (securite ή triplex) είτε διπλοί (απλοί ή ενεργειακοί low-e). To μοτέρ τοποθετείται σε κουτί αλουμινίου που βρίσκεται στο επάνω μέρος του συστήματος και έχει διαστάσεις 160mm βάθος, 100mm ύψος. Σε περιπτώσεις πολύ μεγάλων διαστάσεων χρησιμοποιείται μεγαλύτερο κουτί, διαστάσεων 165mm βάθος, 200mm ύψος. Για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας προτείνουμε το πλάτος να μην ξεπερνά τα τέσσερα μέτρα. Τα προφίλ αλουμινίου βάφονται σε οποιοδήποτε χρώμα, μέσα από μια ανεξάντλητη ποικιλία (RAL απλό, ειδική ηλεκτροστατική, φυσική ανοδίωση, απομίμηση inox, απομίμηση ξύλου) .

Πλεονεκτήματα

  • Τεράστιο εύρος εφαρμογών σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

  • Ιδανικό για το περιμετρικό κλείσιμο ημιυπαίθριων χώρων.

  • Χαρίζει προστασία από τις καιρικές συνθήκες ακόμη και το καλοκαίρι καθώς μπορεί να κατασκευαστεί με ενεργειακά κρύσταλλα.

  • Συνδυάζεται άριστα σε κατασκευές με γυάλινη οροφή, πέργολα, ή περγοτέντα.

Δείτε και κατεβάστε τους
καταλόγους για το προϊόν